The Big Book Mäss

Jag myntade uttrycket förra året och kan lika gärna fortsätta använda det. Självklart ska jag till Göteborg och årets bokmässa. Jag var där för allra första gången förra året, som besökare. Oj, så häftigt det var.

I år blir det om möjligt ännu häftigare, eftersom jag har en egen monter! Eller, nja, inte alldeles egen … men nästan. Jag delar monter A02:54 med fyra andra, härliga, driftiga företagare: Alwa Woxlin/Bokförlaget K&R, Frida Olsson, Malin Åhman och Susanna Nordlund. Hälsingetöser alla, precis som jag.

I montern kommer vi att ha aktiviteter varje dag, föreläsningar, boksläpp, signeringar och annat. Jag kommer att lägga ut mitt program här så småningom.

Mer information kommer – jag lovar!

Ajj La Vjoo! 

 

 

www.aynsley.se

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *