På allmän begäran

IMG_5910Ny dag, ny monter – som alltid när jag ”mässar” flera dagar. Jag måste alltid bo in mig innan jag kan känna av hur montern fungerar. Gårdagens monterbygge var inte bra, jag var bokstavligen instängd i ett hörn och kände mig fastkedjad där. Så det blev till att möblera om.

IMG_5891

Jag ilade också iväg och köpte tre nya ställningar att hänga väskor på. Det blev så mycket bättre! Rusta, klädhängare James, 199 kronor/styck. Rekommenderas. Smarta, smidiga och framför allt stabila – ramlar inte omkull trots att jag hänger en massa väskor på dem.

13580374_1037243543037058_5532298395231480012_o

Fotot är taget av Expo Norr:s fotograf

Som vanligt träffade vi en massa trevliga människor som ville prata Nepal. En del vill veta mer för de skulle vilja åka dit, andra har varit där och tycker det är roligt att utbyta minnen. Vi fick också tips från en besökare att det just nu pågår en fotoutställning från Nepal på Frösövallen!

SAM_5115

Självklart åkte vi dit efter arbetsdagens slut.

SAM_5118

SAM_5112

Frösövallen drivs av EFS och ligger idylliskt ut mot Storsjön. Inomhus finns ett trevligt fik på två våningar samt nyss nämnda utställning.

SAM_5120

SAM_5122

SAM_5125

SAM_5127

SAM_5124

Min favoritbild.

SAM_5129Om man vill kan man hämta nyckel i caféet och gå upp i tornet och kika.

Ska vi? undrade maken.

Gå du! sade den höjdrädda makan.

SAM_5134

Den här höjden räcker för mig. Jag får hålla i mig för att inte trilla ner …

På allmän begäran, var det.

Jag har fått frågan om jag har slutat med Dagens vara när jag är på mässa. Självklart inte – men jag har liksom glömt bort det den här gången.

Men, här kommer den, lördagens Dagens vara: det får bli en väska, och inte vilken som helst. Nej, en väska i tiden, helt enkelt.

I denna bråkiga, stökiga och många gånger hatiska tid vi lever i behöver vi lite motvikt, tycker jag. Så varför inte en väska med det gamla klassiska peacemärket?

SAM_5101

Självklart tillverkad i Nepal. Magnetlås. Färger: vit, grå och mörklila.

IMG_5903

Den svarta jag har hängande på axeln finns tyvärr inte kvar.

Mässpris lördag och vi kör söndag också, så långt lagret räcker: 99 kronor (ord pris 150,-). Detta gäller – som vanligt – självklart alla, inte bara de som har möjlighet att fysiskt besöka Expo Norr i Östersund.

Maila, messa eller lämna ett meddelande på Facebook alternativt här i kommentarsfältet så reserverar jag en väska till dig för leverans inom ett par dagar.

070/311 38 05

super-carina@hotmail.com

 

 

 

www.aynsley.se

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *