På Aftonbladets löp

Minns du min blogg igår? Om min hatt, skumpa och tiggare? Ajj La Vjoo och utryckningsfordon?

Joråsåatt … Det visar sig att vi hamnade i Kvällstidningen. Just när jag publicerade gårdagens blogg påannonserade en vän att vi var på Aftonbladets löp.

1538783_10152799017499104_7891192873688848546_nFöga smickrande, men bevisligen var vi där. Jag är ensam i Sverige om den hatten. Och, som en Facebook-bekant påpekade, ironiskt nog med en påse från Systembolaget. Jodå, som jag berättade i bloggen igår, vi hade köpt en flaska champagne på stan. Vår skumpaflaska har inget som helst samband med spiceoffer och missbrukarna som hittades vid änglarna, men den har kommenterats flitigt. Det bjuder vi på.

spice1En sån här incident är tragisk för alla inblandade parter, självklart offren, missbrukarna själva, som kanske får bestående men. Men jag tänker på anhöriga som måste lida alla helvetes kval över att inte kunna, eller inte hjälpa till när ens barn eller annan närstående är beroende. Sen har vi sjukvårdspersonal som får ta reda på resterna vid såna här ”olyckor”, polisen och i slutänden skattebetalarna förstås. Alla drabbas. Hela samhället. Så vad ska vi göra?

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *