Julfestival

Jag har vatt på julfestival på bokhandeln Vängåvan här i stan. Sundsvall, alltså. Det är julfestival, så här tre veckor före jul. Och det är klart att jag vill vara med när det händer nåt.

Det var jag och tre andra författare som hade nån slags lunchsignering, kl 12 – 14. Trevligt var det, som vanligt.

1558580_400225293468208_5313800877943810037_n

Och böcker sålde vi. Såklart.

SAM_6860

Bokhandlarn har ju liksom pippi på att videofilma. Den förra han tog var ju på fikareleaseturnén för ett par veckor sen. Och här är alltså dagens film: länk

Ja, och sen hade jag lite brådis. Dels hade parkeringstiden gått ut och dels skulle jag hem och koreografera. Vi har ju ett evenemang på Spa Juniskär onsdag 10 december. Det blir rundvandring på spat, bilder från Nepal, liten modevisning och nepalesisk middag. Jättekul ska det bli och just ikväll hade jag bokat in med mina två modeller för att gå igenom vad de skulle ha på sig när de visar upp våra kläder, smycken och andra vackra saker.

SAM_6870

När vi provat och planerat klart bjöd vi såklart våra sjangdåbla modeller på middag. Låter det trevligt? Det är spat som har tagit emot anmälningar, och det finns tydligen 5-6 platser kvar. Klicka här för att komma till evenemanget på Facebook.

Nej, nu måste jag sova, jag ska till Gävleborg tidigt i morgon bitti för två dagars helgjobb. Tufft men roligt.

Vi ses och hörs!

 

www.aynsley.se

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *