Ett minne blott

Semestern är ett minne blott. Våra tre fantastiska veckor i USA känns, efter en vecka hemma, väldigt avlägsen. Upplevelserna bär vi med oss, visst, men när vi kom hem kastades vi rakt in i en turbulent vardag med jobb och barnvecka, redan samma kväll.

SAM_0921

SAM_0949

Etthundratrettio kilo nepalesiskt hantverk väntade i hallen. Det måste packas upp och kontrolleras.
SAM_0952

Hängas upp och bäras ut. SAM_0974

SAM_0975

SAM_1005

Ett helt gäng fina Cat Houses från Choti´s Mother skulle packas och skickas. Varje dag kommer det in nya beställningar. Det är fantastiskt roligt, både för oss som tagit hem dem och för Rose-Marry och hennes kvinnliga team som ju får mer jobb (och därmed inkomst).

CIMG7713Vi har hunnit med att bjuppa våra treveckors hyresgäster på champagne och Michigan Rummy som tack för hjälpen. Det är ett sällskapsspel vi lärde oss i USA och fastnade för direkt. När vi googlade upptäckte vi att det inte finns att köpa i Sverige, så vi tog med oss ett hem i stället.

SAM_1006

SAM_0953

Det hinner hända mycket på tre veckor. Trädgårdskvasten har uppenbarligen haft en välbehövlig vila … SAM_0961

Vi bjuppade även kidsen på lite godsaker, förstås. Dock inte champagne, nej, det fick bli amerikanska pannkakor med lönnsirap.

SAM_0960

Så roligt det var att hitta en annons på Facebook, om amerikansk grillafton ett par dagar sedan vi själva kommit hem från staterna. Jag ringde restaurangen, Pink Ladies, och bokade bord på direkten.

SAM_1007Två hungriga Super-Heros anländer.

SAM_1011Men inte var vi hungriga när vi gick därifrån, inte. Tvärtom. Och se bara, hemlagat och nygrillat.

SAM_1010

Sallader, dressingar, fräscha fries, ostar och jordgubbar. Allt man behöver i en grillbuffé och lite till.

SAM_1009Dessertbordet ska vi bara inte tala om … Yummie …

SAM_1008Ett besök rekommenderas i sommar! De grillar lite då och då – kolla deras Facebooksida för mer besked. Buffén kostar 189 kronor och då ingår även dricka. Värt pengarna, är vår bestämda åsikt.

SAM_1003

Självklart har vi grillat även här hemma. Titeln på fotot måste bli Svensk sommar … 

SAM_1016Vårt nya spel, Michigan Rummy, har använts flitigt den här veckan. Och, ja, maken drog på sig täckjacka. Tjugotredje juli.

Som sagt, ett minne blott … 

 

 

 

www.aynsley.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *