En riktigt menlös natt

Hur meningslös kan en natt bli, egentligen? Eller är det så att alla drömmar betyder något, har ett budskap till mig?

Ibland drömmer jag om björnar som jagar mig. Visserligen på behörigt avstånd (oftast, i alla fall) men nästan alltid bland höga berg. In och ut i bungalows och enkla hyddor, som den värsta sängkammarfars. Det är inte en riktig mardröm, men snudd på.

15320269867_86594094ba

Ärligt talat tror jag att jag har någon slags connection till just björnar. Jag har drömt om dem, till och från, sedan tonåren. Jag brukar säga det om nepal också, att jag har varit nepales i ett tidigare liv. Kanske jag levt som en björn i Himalaya? Eller inte.

Hur som helst, i natt har jag inte blivit jagad av björnar; jag har själv agerat jägare. Jag har letat en man. Och tro för all del inte att det hände något spännande, det skyddande mörkret till trots. Nej, det var en man som betalade en massa grejor till mig, kontant, och sedan glömde att ta sin växel. Och som den genomärliga och schyssta kvinna jag är vill jag självklart se till att han fick sina pengar.

3282998302_b3b7de2413

Så jag har sprungit, letat och ropat. Utan resultat.

Puh, inte undra på att jag är trött i dag?!

 

 

www.aynsley.se

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *