#Blogg52 – trött i huvet …

En ny utmaning här i livet: #Blogg52. Det är precis som det låter – femtiotvå blogginlägg. Ett i veckan, varje onsdag.

Jag har ägnat större delen av dagen och kvällen åt att läsa andras noveller och lämna opponentutlåtande, som det kallas. Sedan några veckor tillbaka går jag på Folkuniversitets Skrivarakademi i Stockholm. Jag har just mailat mina kommentarer till kurskompisarna och känner mig ganska urblåst i lilla huvet. I morse hade jag en mängd uppslag och idéer till dagens blogginlägg – men nu är de som bortblåsta.

Just nu ser jag på teve för att rensa hjärnan mellan två uppdrag (ni vet som man gör vid vinprovning, tar ett par klunkar vatten mellan smuttarna … ) Det är inte ofta jag aktivt gluttar på burken, men Navy CIS är ett favoritprogram. Framför allt gillar jag Jethro Gibbs. Äh, jag menar Mark Harmon. Såklart. bild (2)Och titta här då, på fotot! Visst står det ”To Carina”? Jo, tamejsjutton gör det det. Jodå, det var allt ett riktigt Hallelujah-moment.

Nästa onsdag blir det ett mer seriöst inlägg – jag lovar. Nu – god natt!

 

 

 

www.aynsley.se

 

 

6 reaktion på “#Blogg52 – trött i huvet …

  1. Du också? Visst är den bra! Så där perfekt avkoppling. Och min gamla favorit är med, David McCallum. Han var ju bara så snygg, då, när man var i 15 års åldern … Att ha Mark Harmons signerade foto – inte illa!

    Kram
    Eva

  2. Men åh! Har du ett signerat foto av Gibbs. Jag tittar också det den där serien trots att jag många gånger redan har sett avsnittet. Men det är som du skriver, ibland mellan vinet måste man ta ett glas vatten. Varannan vatten fick plötsligt en annan innebörd. Det sparar jag! Tack 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *