#Blogg100 / 22 Toaskor

Hej alla! Jag konstaterar att det är svårt att blogga härifrån Hiya, yogacentret i bergen, där jag befinner mig den här veckan. Texter fungerar hyfsat (vissa tider på dygnet) att lägga ut men foton är värre. För att ni inte ska tro jag glömt er så lägger jag ut en bild med hälsning från mig.

SAM_7996Se, så söta toaskor jag har på mitt rum. Med smilemärke och allt. För övrigt kan jag meddela att taxiresan hit var spännande, som vanligt, att Kathmandu tog emot mig med flera timmars störtskurar och ett av de läskigaste åskväder jag någonsin upplevt. Jag har sköljt näsan, praktiserat yoga och ÄNTLIGEN fått kaffe.

Namasté!

 

PS: Det kommer mera, ge inte upp …

 

 

www.aynsley.se

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *