Ut i kylan

Jag är hemma nu. I Sverige. Haft tre fina dagar – lugna, sköna och ganska givande.

untitled22Fått en del tankearbete och adminjobb fixat, allt från en överfull mailbox som Hotmail hotade att stänga ner till att klura ut kattleksaker och hur jag fortsätter bygga mitt varumärke, Ajj La Vjoo.

10845960_10152609623618720_6292368786849752309_n

ajjlavjjo_riktigtröd med www

Och så har jag skrivit. Förstås. Plus redigerat de åtta första romankapitlen ganska rejält. Har ett par sidor kvar innan jag ger mig i kast med nya idéer. Om två veckor åker jag till Nepal och Kathmandu, kommer att få en hel del inspiration då – både miljö, karaktärer och handling.

I dag har jag jobbat. Den motvillige arbetaren, det är jag det. Jo, jag vet – alla måste jobba, så är det. Det är bara det att jag sett fram emot en lång, skön ledighet efter det gräsliga sista halvåret 2015. Men, men, allt går inte som man tänkt sig. Jag gillar mitt yrke: skrivtolk. Det är roligt, men jag skulle vilja känna mig piggare och gladare.

Just nu är det tjugo grader kallt.

ub_0968b217ce4f533a9f1fd13ba327599e

Brr. Mitt tåg hem till Sundsvall var fyrtio minuter försenat, som tur var kunde jag gå inomhus för att värma mig. Maken hämtar mig på stationen och har lovat sushi och ett glas kallt, vitt vin.

images4X2WPTK6

Kanske jag kan övertala honom om att spela ett parti Canasta också?

canasta

Heja mig!

 

 

 

www.aynsley.se

 

 

 

 

2 reaktion på “Ut i kylan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *