United States of Amörka

Stora P har börjat. Packningen.

Jag ska ju te Amörkat. Du minns, den gamla slagdängan med Julia Caesar. Och du som inte minns, eller möjligen inte var född 1967, när den kom, kan klicka här och lyssna.

Det blir mitt första besök i USA. Jag har aldrig haft någon längtan eller anledning till att besöka det stora landet i väster. Jo, förresten, efter att ha sett Sex and the city blev jag ganska sugen på att åka till New York för att shoppa.

carrie-bradshaw

Men nu är jag ju inte sån där shoppar-hoppa, så det har inte blivit av.

Jag har en väninna som bor i landet. Vi träffades allra första gången i november 1999, på Bali, av alla ställen. Vi har hållit kontakten sedan dess, åtskilliga gånger har vi gjort hennes hemstad Göteborg osäkert och hon har besökt mig här uppe i norr.

klubbmat-jazzhuset

stureTOPP

Nu bor hon i USA och nu ska vi sätta sprätt på pengarna vi vann i Postkodlingo för ett och ett halvt år sedan och nu ska vi åka och nu ska vi packa och nu ska vi …

SAM_9440SAM_9438

SAM_9439

(Ifall vi träffar Maria … )

 

Pust …

www.aynsley.se

4 reaktion på “United States of Amörka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *