Japp, det stämmer!

Jodå. Jag har fått en hel del meddelande under sensommaren, sms, mail och telefonsamtal.

– Är det sant? Har du gjort det?

Japp, det är sant. Jag har avyttrat mitt Seniorshop. I och med att maken från i höstas gick ner en dag i veckan i arbetstid har det varit ett drygt år när jag legat borta på jobb medan han har varit hemma och ledig. Så beslutet har inte varit alltför svårt, även om det var en hel del tankemöda och vånda innan jag tog det definitiva beslutet. Att sälja.

Nu är det gjort. Den 22/7 hämtade den nya ägaren av Seniorshop distrikt 17 min (före detta) buss full med vagnar, kläder, extragalgar, kundpärmar och allt möjligt jox. Hela rörelsen, hela verksamhetsgrenen. Nu återstår för mig att hitta en annan försörjningsmöjlighet. Faktum är att den redan anlänt. Från och med nästa vecka är jag en av medarbetarna i Mässkonsult Nord där min uppgift är att sälja in monterplats till hugade mässdeltagare. Kul och spännande! Jag är ju själv erfaren mäss- och marknadsräv och tror att det här kan bli riktigt bra.

Är du intresserad av att hyra mässmonter i mellansverige så hör av dig till mig!

Under tiden ägnar jag mig åt att njuta av varje dag (jag njuter, jag lovar!). Jag plockar svamp, kokar sylt och lagar mat. Jag sover, läser, hälsar på kompisar runt om i Sverige och fixar all administration som varit eftersatt i ett par år. Bästa författarkollegan och jag planerar en turné runt om i mellansverige och det är fantastiskt att faktiskt ha TIDEN till allt detta. Jag är ödmjukt och ärligt tacksam!

 

 

2 reaktion på “Japp, det stämmer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *