Gla Midsommar på er!

Härmed tillönskas alla läsare och följare en riktigt fin midsommarhelg! Se till att vara ledig, vila kropp och hjärna. Ät och drick gott men med måtta – tänk på att även barnen vill ha en trevlig helg.

midsommar08b

Själv ska jag vila, skriva, vila, skriva och hänga en del ute i skogen. Jag har massor att redigera. En del av det är surdegsslamsor som hänger över mig och hotar att ramla ner, annat är jätteroliga saker jag knappt kan bärga mig tills jag kan börja med.

Det är skönt att maken och jag har tre lediga dagar tillsammans. Och på samma ort, dessutom … Självklart ska även vi äta och dricka gott; sill, gravad lax och lite bubbel blir det i dag. Vi ska också motionera våra svällande kroppar (ni vet – badsäsongen, och så vidare). Det gör vi genom att ränna i skogen, Hitta Ut.nu, och leta kontroller.

Den allra finaste midsommarhälsningen är denna:

image

Jag fick det här fotot i går och blev glad. Tolv kvinnor i Kathmandu har några dagars arbete. Vi har lagt en stor order för att hjälpa dem med inkomst i deras svåra belägenhet med jordbävningar, hemlöshet och monsunregn. Deras ordinarie hus är utdömt på grund av rasrisk, men man har hyrt in sig i andra lokaler. Heja, alla företagsamma nepaleser! Ajj La Vjoo!! Och glad midsommar på er. 

200px-Corazón.svg

Nu håller vi alla tummarna att leveransen kommer iväg under helgen också, och att den når Sundsvall inom fyra veckor. Den första augusti är det tänkt att jag och mitt hantverk ska befinna oss i Umeå, på den stora Noliamässan. 

Litenervöspunktnu …

 

 

 

www.aynsley.se

 

 

2 reaktion på “Gla Midsommar på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *