#Blogg100 / 6 Jag har fått författarroyalty, fyrsiffrigt …

Jooo!! Det är sant, ju. För tredje gången har jag fått royalty på sålda och utlånade e-böcker. Jag har ju fyra stycken; Ajj La Vjoo, som jag gett ut själv. Som en tjejMörkersdottir Förlag. Och så Anna-Maria och Dick och Dejting i juletidbåda utgivna av Melker Förlag.

Men det är allra första gången jag fått ett fyrsiffrigt belopp utbetalat. Inklusive moms, förstås, men ändå.

Kul! Nu ser jag fram emot nästa kvartalsutbetalning.

För övrigt har dagen bjudit på en lång bilresa till jobbet i Hälsingland, en arbetslunch bestående av kålsoppa med ostmacka och till dessert sockerkaka med plommon och grädde (jo, det är sant, mamma!). Jag skippade grädden förstås, den tål jag inte, men det andra var superdupergott.

Vidare har jag testat min nya fickprojektor som kommer att bli helt underbar att jobba med istället för det enorma schabrak jag nu släpar omkring i ryggsäck och väskor när jag arbetar.

Dagen är inte slut ännu (men strax), men fredagsmys på hög nivå är avnjutet med potatisbakelse och fetaostfylld lövbiff och två glas rött.

Så – nu slår jag av den här burken. See you tomorrow, folks!

bettygraphic_60765118

 

PS: Och, jo, det fyrsiffriga författararvodet var inklusive örena … 😉

 

 

 

 

www.aynsley.se

 

 

 

 

 

6 reaktion på “#Blogg100 / 6 Jag har fått författarroyalty, fyrsiffrigt …

    • Hej Jonas! Av mina böcker gillar jag min bloggbok allra mest, ”Ajj La Vjoo – 90 dagar i Nepal”. Jag har fått otroligt mycket credit för den, människor säger sig skratta och gråta till mina äventyr och upplevelser på barnhemmet i Kathmandu. Sedan är det nog ”Bakom masken”, där jag har tre noveller med, helt enkelt för jag tycker den boken är så himla snygg 🙂
      Nästa favorit är nog ”Anna-Maria och Dick”, en av mina e-noveller. Den är förresten översatt till nederländska också, fantastiskt roligt, tycker jag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *