#Blogg100 / 58 Från hatt till katt

I dag har jag inte tid att blogga. Faktiskt. Maken och jag provar ett nytt grepp, för att hinna med allt vi tänkt göra i helgen men inte gjort.

När vi startar med ett projekt sätter vi helt enkelt en tidsgräns. Nu har vi sorterat och inventerat halsband från Nepal och det fick ta två timmar. Punkt.

Nu fixar han på balkongen och uteplatsen och jag ska göra go söndagsfrulle till oss. Om max tre timmar ska det vara klart. För sedan behöver vi städa här inne, tre timmar till om vi hjälps åt. Det är inte bara golv och badrum, typ. Nej, ett par bokhyllor som står på golvet ska sättas upp på väggen och diverse andra golvsaker ska bli skåp- och hyllsaker. Det känns som om jag eftersatt mitt hem ett tag.

Men ibland får man prioritera, det är bara så. I dag ska vi i alla fall prioritera att vara utomhus också. Möjligen, eventuellt, troligen, med all säkerhet blir det årets första grillning i eftermiddag. Solen skiner nämligen även i Sundsvall i dag. Till skillnad mot i går.

Så i stället för att blogga lägger jag ut en vacker bild av en av mina nya stoltheter.

IMG_8374_01 signeradNu tror du jag blitt med katt? Nej, men inom överskådlig framtid, hoppas jag. Men vi har ju våra vackra katthus, från Choti´s Mother i Kathmandu.

IMG_8408_01 signeradJag försökte vitsa till rubriken till inlägget, Från hatt till katt, med syftning på gårdagens inlägg: Glad i hatten.

Maken är ännu vitsigare, han säger katt-hus från katt-mandu.

Ja, ja, sådana är vi …

Hur som helst – vi har självklart våra testare, tre eminenta kissemissar, som gett vårt nya Cat House MVG.

 

katthus på vår hemsida

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *