#Blogg100 / 12 Utanförskap, relationer och avund

Det har varit en bra vecka, på många vis. Särskilt när jag ser till produktionen. Jag har haft flera tolkuppdrag, faktiskt ett om dagen, det är bra. Och jag har skickat in två noveller för bedömning och ytterligare en (beställd) är på väg.

SAM_7417

Idag har jag klistrat igen kuvertet med adress Allas Novelltävling. Tidigare i veckan mailade jag ett bidrag till Skrivasidan, med tema Utanförskap. En novell om Avund är på gång, i serien om de sju dödssynderna.

Och i morgon tar jag tåget till fina Littfesten i Umeå. Där kommer jag få ytterligare inspiration, det vet jag.

Men nu måste jag gå och sova. Vi hörs i morgon!

bettygraphic_60765118

 

 

 

www.aynsley.se

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *