#Blogg100 / 1 Marknadsfunderingar

Det är dags igen. För #Blogg100. Jättekul, tycker jag. För den som inte vet eller kommer ihåg från förra året är det en nationell rörelse (kan man nog kalla det för … ) där många människor förbinder sig att blogga varje dag i hundra dagar.

971174_10151393648526314_193530753_n

Det låter enklare än det är. Jag lovar. Det är en sak att blogga när man tycker man har något att skriva om, att delge. En helt annan sak när man kommer på Åh, just ja, jag har ju glömt #Blogg100 idag, vad i hela friden ska jag skriva om?

Men i dag kan jag faktiskt berätta att jag debuterat. Marknadsdebuterat. Fredag och lördag hyrde jag mig ett marknadsstånd på Ockelbo marknad. Jättekul. Jättekallt. Jättelärorikt.

SAM_7569

Jag kommer definitivt att göra om det. Men det gäller att tänka till, före, så att säga. Man måste ha ett blickfång. Det duger inte med några snygga grejor – nej, det måste vara något som får människor att stanna upp. Unga, gamla, kvinnor och män. Många stannade upp vid mitt stånd, men långt ifrån alla.

SAM_7553

Kallt som faaan var det, rent ut sagt. Mycket kaffe krävdes. Gomackor hade vi också med, förstås.

Vi passade på att köra igång stora vårrean. Jag åker ju till Nepal snart och kommer att göra en hel del inköp. Då är det bra att tömma hyllorna innan. De som handlade av oss på marknaden gjorde en riktigt bra affär.

PS: Det kan även du göra, inom ett par dagar kommer vi att sälja ut hela vårt lager även på hemsidan, www.aynsley.se   Missa inte …

SAM_7559Det är roligt att vara ute med vårt fina varumärke, Ajj La Vjoo. Många frågar om det, vad det betyder, vad det står för. Det är ett privilegium att få berätta.

SAM_7557

Fredag morgon var det vi knallar som övervägde, senare under dagen var marknaden betydligt mer välbesökt.

SAM_7564Och på lördagen var det smocktjockt.

SAM_7573

Extra kul är det när det visar sig att man känner kunden. Kanske rent av är släkt …

bild 5

Allra bäst sålde vi av våra fina yogabyxor. Även barnmössor med djurmotiv var mycket populära.

Hm, vilken ska jag välja?

bild 2

Den vill jag ha!

SAM_7576

Fler stolta och glada djurmösseägare.

SAM_7577

Även de tovade hattarna gick som smör i solsken. Den här vackra damen kom tillbaka efter ett par timmar och berättade att många hejdat henne och berömt henne för den fina hatten.

Jättekul, tycker vi. Såklart!

Hur som helst har jag fått mersmak för marknader. Riktigt roligt är det! Nästa gång hoppas jag att vi ses där.

PS: Självklart har modeller och deras mammor sagt okej till att medverka på min sida.

 

www.aynsley.se

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *