Because I´m worth it …

Jag har haft en trevlig dag på jobbet. Trots strulet jag berättat om i de två föregående blogginläggen. Anledningen till trevligheterna är självklart kollegor/grannar. Idel tokiga gubbar och kärringar. Sådeså.

untitled

Vi skrattar, käftar lite och hjälps åt. Underlättar livet lite för varandra.

Och så har vi ju alla våra kära kunder och gäster. Förstås.

IMG_4807

I paviljongen har jag påhälsning av författarkollegor …

IMG_4809

… Nepalkollegor …

IMG_4800

… samt en del kunglighetr: King of Estonia. Inte dåligt, hörni.

Den gångna helgen, fjärde advent, var den första helgen vi hade någorlunda inkomster. Tack Gud, Buddha och Universum. Maken var inte närvarande, han var hemma i Sundsvall och firade jul med fyra barn och en far. Jag skulle också ha velat vara med, men någon av oss måste vara i paviljongen. Klockan sex lördag kväll stängde jag paviljongen och tog tunnelbanan hem. När jag passerade de inbjudande restaurangerna på ”hemgatan” bestämde jag mig raskt för att gynna en av dem.

IMG_4810

Jag beställde ett glas Cava,

IMG_4811

grillspett med hälleflundra, räkor, lax och pilgrimsmusslor.

IMG_4812

Och som avslutning: kaffe, två centiliter Grönstedts Monopole samt en chokladpralin som serverades med bär.

IMG_4817

Hallelujah! Detta var jag värd. Definitivt. Amen.

 

 

 

www.aynsley.se

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *