Avslöjandet

kan det då avslöjas. Det måste komma fram någon gång och varför inte nu? Strax är det dags för nytt år och nya löften – så tillfället är ypperligt. Dessutom har jag haft gott om tid att fundera och tänka.

Sent på julaftonskvällen blev jag sjuk, helt plötsligt, utan annan förvarning än att jag nyst några gånger under eftermiddagen. Sedan har jag varit sängliggande. Kraftig förkylning, värk i öron, huvud och käke, nästäppa så jag låter som en snarkande zoombie även i vaket tillstånd.

Idag är det lördag och min – mycket – efterlängtade lediga vecka med relax, vinterpromenader, träffa vänner, gott käk och vin med maken, hälsa på släktingar, ja, kanske  till och med en skidtur eller två, är slut. Surt. Men, som min bitvis kloke man säger – jag har åtminstone fått några dagar och nätters vila och sömn. Han påstår även att om jag varit frisk har jag med största sannolikhet lag till en mängd ”måste göra-saker” på listan. Määh?! Jag?

Det positiva med de här, hittills, fem sängdagarna är att jag fått sova. Hela nätter och även under dagtid. Tungt. Jag har även haft tillfälle att kolla på varenda avsnitt i varje deckarserie jag missat under hösten. Grå zon, Beck, Stockholm Rekviem. You name it.

– cirka 108 deckaravsnitt, 28 förpackningar pappersnäsdukar, en flaska Weleda nässpray, 75 koppar örttee, lite varm glögg och 750 kilo av makens ömma omvårdnad senare är det bara att konstatera – jag är en man.

Det är lätt konstaterat – alla vet ju hur sjuk män blir,  eller hur? Betänk då att jag är ännu sjukare.Så det så!

 

 

 

 

 

www.aynsley.se

 

 

 

 

 

 

 

4 reaktion på “Avslöjandet

  1. Fina Super Du,
    Jag önskar dig snabb bättring, kompis!
    Du har ju gått på högvarv så länge så kroppen behövde att du tsr det lugnt .
    Det är ju inte nödvändigt med en förkylning gör den skull!
    Jag ringer dig så jag får skicka personliga kramar och önska dig ett Gott Nytt År!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *